Nieuws


Nieuw Environ Revival Masque

Het product is het resultaat van vier jaar onderzoek en tilt de strijd tegen huidveroudering naar een hoger niveau.

HET WAANZINNIG IDEE
Mensen die belangen hechten aan hun huid, behalen uitstekende resultaten met de huidverzorging van Environ.
Het gamma werd ontwikkeld door wereldvermaard plastisch chirurg Dr Fernandes en bevat een unieke combinatie van actieve ingrediënten die de huid beschermen en voeden.

HET PRODUCT
Aziatisch zuur
Eeuwlang gebruikt in de oude traditionele geneeswijzen.
Stimuleert de groeifactoren.

Melkzuur
Een krachtige stimulans voor de natuurlijke hydratatieboost van de huid voor een egalere teint en gladde huid.

Amandelzuur
Beschikt over krachtige antiverouderende, anti-inflammatie en antibacteriële eigenschappen en helpt voorkomen van een ongelijkmatige teint te verbeteren.

 


Lichaam
| Lekker


smeren
| Herstellende en voedende bodykuur van topmerk Environ

Herstellende en voedende bodykuur van topmerk Environ
door Voor nu, straks, altijd….

Blij verrast waren we dat het prachtige Zuid-Afrikaanse cosmeticamerk Environ ook in Nederland weer aan de weg timmert! Environ staat bekend om zuivere, werkzame stoffen, met een grote focus op de beroemde anti-oxidant vitaminen voor serieus huidonderhoud- en verbetering.Hoewel Environ deze mooie producten nu promoot als aftersummer tips, is dat natuurlijk onzin. Gezien het palet aan werkzame stoffen kun je deze items het hele jaar door gebruiken.

Environ AVST Vitamin A, C & Ebody Oil is een heel fijne olie voor het hele lichaam met een zeer hoge dosis vitamine A, C en E. Hij is intens hydraterend, waardoor hij bij uitstek geschikt is voor een huid die door de zon droog en dor is geworden. De olie gaat huidverslapping, striae en littekens tegen. Hij kost € 49,95 voor 100 ml.

Environ AVST Hydrating Lotion is een bodylotion op basis van natuurlijk lactaatzuur. Hij is veiilig en zacht voor de huid en ruikt echt heel erg lekker naar bittere sinaasappels. Al na enkele keren gebruik wordt je huid voelbaar zachter en soepeler. Wat heel prettig is: deze lotion kan ook worden gebryuikt op je gezicht als toner bij een zeer vochtarme huid en/of pigmentvlekken. Deze mooie lotion kost € 49,95 voor 200 ml.

En dan nu de gouden tip: meng de olie en de lotion in gelijke delen in je handpalm en masseer het verkregen mengsel goed in. Geeft een spectaculair goed resultaat!